English | Castellano | Dansk | Polski | Português | Русский | עברית
My Account | Yad Vashem | Tools
Reunite families separated by the Shoah (Holocaust)

Det er uhyre let at bruge ShoahConnect. Når man ser på en Page of Testimony på Yad Vashems website, skal man blot klikke på en knap for at knytte sin e-mail adresse til den.
Hvilken knap? Knappen man skal klikke på er bogstavet C (som dette: ShoahConnect button), som vil være at finde på browserens værktøjslinje. Værktøjslinjen leveres gratis af Google og skal installeres (én gang for alle) for at kunne bruge ShoahConnect. Værktøjslinjen muliggør kommunikation mellem Yad Vashems website og ShoahConnect.
Hvis din browser er Internet Explorer 6+, klik her for at installere Google Toolbar og tilføje ShoahConnects knap til værktøjslinjen. [Problem?]
Hvis din browser er Firefox 1.5+ og dit operativsystem er Windows XP/2000 SP3+ eller Mac OS X 10.2+ eller Linux, skal du først installere Google Toolbar fra dette link, og derpå klikke her for at tilføje ShoahConnects knap til værktøjslinjen.
Hvis du bruger en offentlig computer (fx på et bibliotek), så check om Google Toolbar og ShoahConnect knappen allerede er installeret. Hvis ikke må du bede en af de ansvarlige for computeren om hjælp.
Efter installationen kan du gå til Yad Vashems website og knytte din e-mail adresse til den Page of Testimony, du har fundet frem til, ved blot at klikke på ShoahConnect button knappen. ShoahConnect vil derpå bede dig om din e-mail adresse og spørge, hvorledes du selv ønsker at modtage information om andre brugere, der "matcher". Hvis du (eller en af dine nære familiemedlemmer) har indsendt Pages of Testimony, vil ShoahConnect tillade slægtninge at kontakte dig uden at din e-mail adresse bliver oplyst, med mindre du vælger at svare dem. Hvis du er i familie med et Holocaustoffer og ønsker at kontakte indsenderen af oplysninger om vedkommende, vil ShoahConnect give dig besked, når indsenderens e-mail adresse er tilknyttet, og tillade dig at kontakte indsenderen gennem ShoahConnect. Det er også muligt at vælge at kontakte eller blive kontaktet af andre slægtninge med tilsvarende beskyttelse af personlige oplysninger.

LET NO HOLOCAUST VICTIM BE FORGOTTEN

Kontakt - Om ShoahConnect - Hjælp - Beskyttelse af personlige oplysninger - Press
©2008-2012 ShoahConnect.org